BİTLİS / MERKEZ - TOKİ Ortaokulu

Mehmet Nesim KAVUT - Okul Müdürü

1978 yılında Bitlis İli Mujtki İlçesi Alıcık Köyü´nde doğdu. İlkokulu Mutki Yatılı Bölge Okulu´nda, ortaokul ve lise  lise öğrenimini Bitlis Anadolu Lisesi´nde tamamladı. 2001 yılında Erzurum Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Coğrafya Öğretmenliği bölümünden mezun oldu.

2001 yılında Sosyal Bilgiler Öğretmeni olarak atandığı Mutki İlçesi Kavakbaşı Beldesi Kavakbaşı YİBO´da 2004 yılına kadar görev yaptı. Aynı okulda 2004 yılında okul müdürü olarak görevlendirildi.

Kavakbaşı YiBO´da 2008 yılında müdür yardımcılığı kadrosu alarak görevine devam etti.

Kavakbaşı YiBO´da 2010 yılında müdür başyardımcılığı kadrosu alarak görevine devam etti.

2014 yılında Mutki Atatürk Ortaokulu´nda müdürlük görevine atandı.

2014-2023 yılları arasında Mutki Atatürk Ortaokulu´nda müdürlük görevini yerine getirdi.

2023 Temmuz ayında Okul Müdürü olarak atandığı okulumuzdaki görevine devam etmektedir.

Mehmet Nesim KAVUT evli ve dört çocuk babasıdır.