BİTLİS / MERKEZ - TOKİ Ortaokulu

TOKİ Ortaokulu

Beşminare Mahallesi Toki 3. Etap Konutları 1331.1 sk. No 2 Rahova/Bitlis
Vizyon
Sürekli gelişme düşüncesinden hareketle, yaratıcılığı, yenilikleri destekleyen ve yetiştirdiği özgüveni yüksek bireylerle ülkesini tüm dünyada temsil eden bir okul olmak.
Misyon
TOKİ Ortaokulu ailesi olarak misyonumuz, bizlere emanet edilen çocukları çocuğumuz bilip bir aile sıcaklığı içerisinde” Her çocuk özeldir.” düsturuyla onların bireysel farklılıklarını, yetenek, ilgi ve becerilerini de dikkate alarak geleceğe hazırlamak; milli ve manevi değerlerini koruyup sonraki nesillere aktarabilen, bilgiyi etkili ve verimli kullanarak karşılaştığı problemlere akılcı çözümler üreten, özgüveni yüksek hür ve demokratik düşünen, Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, bilimsel metotlarla eğitilmiş, teknolojiyi kullanabilen, dürüst, sevecen, sosyal, her anlamda kendine yetebilen ve çağının gereksinimlerine cevap verebilecek donanıma sahip bireyler yetiştirmektir.
Okulumuz il geneli başarı sıralamasında sayılı okullardandır.
Öğretim Şekli :Normal eğitim
08:35 - 15:30 arası (12:00 ile 13:10 arası öğle molası)
Doğal Gaz
Ulaşım
İl merkezinden halk otobüsleri 10 dakika ara ile sürekli hizmet vermektedir. Tatvan´dan Tatvan-Bitlis minibüsleri ile ve ya anlaşabilecekleri özel servislerle okula ulaşım sağlayabilirler. Bitlis-Tatvan minibüsleri 10 dakika ara ile sürekli hizmet vermektedir. Güroymak-Bitlis minibüsleri 30-45 dakikada ara ile gün içinde hizmet vermektedir.
Okulumuza çevre köylerden ve il içinden servis ile gelen öğrenciler mevcuttur.
Yerleşim Yeri
Beşminare Mahallesi Toki 3. Etap Konutları 1331 sk. No:2 Rahova/Bitlis Tel:4342283089
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
İl merkezine halk otobüsüyle 25 dakika, Tatvan ilçesine Bitlis-Tatvan minibüsleri ile 15 dakika, Güroymak İlçesine ise Güroymak minibüsleri ile 15 dakika uzaklıktadır.
Okulumuzda futbol ve voleybol karşılaşmaları düzenlenmektedir.
Proje Çalışmaları
Okulumuz, "Okulum Temiz Projesi" kapsamında yürütülen çalışmalar sonucunda, "Okulum Temiz Belgesi" almaya hak kazanmıştır. Yine okulumuz, "Beyaz Bayrak Projesi" kapsamında yürütülen çalışmalar sonucunda "Beyaz Bayraklı Okul" niteliği kazanmış ve bu ünvanı devam etmektedir.