T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BİTLİS / MERKEZ - TOKİ Ortaokulu

Okulumuzda Deprem Tatbikatı Gerçekleştirildi

Okulumuzda 26.02.2024 tarihinde AFAD görevlilerinin de desteğiyle deprem tatbikatı gerçekleştirildi.

AFAD görevlileri sınıflarımızda, deprem anında yapılacak tüm hayati işlemleri anlattılar. Sirenlerin çalmasıyla kendi sınıflarında kapılar açılarak çök-kapan-tutun pozisyonu alan öğrencilerimiz daha sonra tahliye planına uygun şekilde koridorlarda görevli sorumlu öğretmenler tarafından sırayla, seri ve güvenli bir şekilde toplanma bölgesine tahliye edildiler. 

Tatbikatın gerçekleşmesinde büyük emek ve destek veren AFAD görevlilerine ve Sivil Savunma Kulübü öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Tatbikat videosu-1 için TIKLAYINIZ.

Tatbikat videosu-2 için TIKLAYINIZ.

Tatbikat videosu-3 için TIKLAYINIZ.

AFAD Görevlileri Deprem Anı Yapılacaklar Konusunda Öğrencilerimizi BilgilendirdiAFAD Görevlileri Deprem Anı Yapılacaklar Konusunda Öğrencilerimizi BilgilendirdiAFAD Görevlileri Deprem Anı Yapılacaklar Konusunda Öğrencilerimizi BilgilendirdiAFAD Görevlileri Deprem Anı Yapılacaklar Konusunda Öğrencilerimizi BilgilendirdiAFAD Görevlileri Deprem Anı Yapılacaklar Konusunda Öğrencilerimizi BilgilendirdiDeprem Tatbikatı Çök-Kapan-Tutun Durumuna Geçen ÖğrencilerimizDeprem Tatbikatı Çök-Kapan-Tutun Durumuna Geçen Öğrencilerimiz

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 01.03.2024 - Güncelleme: 01.03.2024 23:21 - Görüntülenme: 53
  Beğen | 3  kişi beğendi