BİTLİS / MERKEZ - TOKİ Ortaokulu

Aralık Ayının Öğrencilerine ve Bilgi Yarışması Birincilerine Ödülleri Verildi

Örnek davranışları, okul kültürüne uyumları ve akademik başarılarıyla öğretmen ve idarecilerimizin takdirini kazanarak Kasım ayının ayın öğrencileri olarak seçilen her kademeden bir öğrencimize hediyeleri takdim edildi ve okul panosunda posterleri sergilendi.

5. Sınıflarda Feride IŞLAK,

6. Sınıflarda Nursena YAMAN,

7. Sınıflarda Sude Zümra AĞDACI,

8. Sınıflarda İsmail DALGA.

Öğrencilerimizi gönülden tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyor, onları yetiştiren ailelerine ve öğretmenlerine şükranlarımızı sunuyoruz.

Ayrıca 1. dönem sonu karne öncesi etkinlikler haftasında yapılan bilgi yarışmasında 1. olan 7B sınıfı yarışmacıları;

Mecbure Zeynep TÜRKAN, Zeynep İLAN ve Mustafa KARABULUT'a da ödülleri verildi. Öğrencilerimizi yürekten kutluyor, başarılarının artarak devam etmesini temenni ediyoruz.

Yayın: 12.02.2024 - Güncelleme: 12.02.2024 22:19 - Görüntülenme: 47