BİTLİS / MERKEZ - TOKİ Ortaokulu

12 Mart istiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü Töreni

İstiklal Marşımızın Kabulü ve vatan şarimiz Mehmet Akif Ersoy'u Anma günü münasebetiyle okulumuzda anma töreni düzenlendi.

Bir ölüm kalım mücadelesiyle adeta varlık yokluk mücadelesini benzeri görülmemiş bir şekilde veren aziz milletimizin yaralarına adeta merhem gibi gelen duygu dolu İstiklal Marşı'nın yazıldığı günleri ve Mehmet Akif'in beslediği duyguları yıllar sonra kalbimizde hissetmeye çalıştık.

"Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın."

Törenin hazırlanmasında ve sunulmasında emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize içten teşekkürlerimizi sunarız.

Okul korosu videosu için TIKLAYINIZ.

Oratoryo videosu için TIKLAYINIZ.

Şiir videosu için TIKLAYINIZ.

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü Kutlama Töreni12 Mart İstiklal Marşının Kabulü Temalı Panomuz12 Mart İstiklal Marşının Kabulü Kutlama Töreni12 Mart İstiklal Marşının Kabulü Kutlama Töreni

Yayın: 12.03.2024 - Güncelleme: 12.03.2024 22:23 - Görüntülenme: 65